Medisch Webdesign

Gesprek

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek met onze accountmanager worden uw wensen in kaart gebracht. In dit gesprek kunt u bijvoorbeeld aangeven of u zelf teksten en foto's wilt aanleveren of dat wij u daarbij mogen helpen. Verder bespreken we de structuur, uitstraling en inhoud van de gewenste site. Hieruit volgt een offerte op maat, eventueel opgebouwd uit modules zodat u zelf de regie houdt over de kosten. 
 

Schetsfase

Na akkoord op onze offerte ontvangt u van ons 2 schetsen voor de lay-out. Op deze lay-out kunt u nog wijzigingen laten doorvoeren tot u helemaal tevreden bent.
 

Uitwerking

Na akkoord op de lay-out gaan we de structuur daadwerkelijk bouwen. Tegelijkertijd worden de teksten verzameld/geschreven en foto's verzameld/gemaakt. Stap-voor-stap wordt uw site verder opgebouwd en opgetuigd tot u ook daar helemaal tevreden over bent. U krijgt toegang tot de site die op dat moment alleen voor betrokkenen zichtbaar is.
 

Afronding

Als u geheel tevreden  bent en de site is volledig getest, wordt deze definitief online gezet. 
 

Zelf inhoud aanpassen en ondersteuning

We leveren internetsites met een contentmanagementsysteem, wat inhoudt dat u zelf eenvoudig wijzigingen op uw eigen site kunt doorvoeren. Daarbij moet u denken aan tekstwijzigingen of plaatsen van foto's of nieuwe nieuwsberichten. U ontvangt hiervoor een gebruikershandleiding en u kunt ook kiezen voor een persoonlijke opleiding door een van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een jaarlijks supportpakket aan voor het beantwoorden van al uw vragen en technische ondersteuning.
 

Techniek

De sites die wij opleveren zijn gemaakt volgens de modernste techniek. Daardoor voldoet de site altijd aan de W3C standaard, wat voor de vindbaarheid in Google erg belangrijk is.  Een ander belangrijk technisch aspect is het responsive webdesign, waardoor de site optimaal te zien is op zowel PC als tablet of smartphone.
 

Vindbaar in Google

De techniek van een site en de inhoud zijn erg belangrijk voor Google om een site goed te laten scoren in de zoekresultaten. Wij helpen u om de site optimaal vindbaar te maken.
 

Medische kennis

Wij begrijpen de medische termen, leveren gespecialiseerde technische oplossingen voor medische bedrijven (zoals spreekuuragenda's) en kennen het zoekgedrag van patiënten en medische professionals op internet (Google) als geen ander. 

© Medisch Webdesign

Over ons

Medisch Webdesign is een samenwerkingsverband tussen webdesignbureau Multisant en dhr. Schot, communicatiemanager in de gezondheidszorg. Lees meer

Contactgegevens

  • Ludolf de Jonghstraat 41N, 3043 JD Rotterdam
  • 010 795 48 18