Medisch Webdesign

Medisch Webdesign biedt verschillende modules aan die speciaal op maat gemaakt zijn voor medische bedrijven.

1.1 Afsprakenmodule

Online afspraken kunnen maken is voor instellingen in de gezondheidszorg een toegevoegde waarde. Patiënten hoeven voor het maken van een afspraak niet meer tijdens kantooruren te bellen en komen niet meer in de wacht te staan. Ze kunnen rustig een geschikt moment kiezen en dit metde  eigen agenda vergelijken. Tijdens het inplannen wordt de patiënt meteen om BSN nummer, verzekeringsgegevens en n.a.w. gegevens gevraagd zodat deze gegevens meteen beschikbaar zijn voor de gezondheidsinstelling. De module is flexibel in te richten door de gezondheidsinstelling. Zo kan een doktersassistente bijvoorbeeld de agenda van een arts open zetten en sluiten en aangeven voor welke behandelingen een patiënt op bepaalde dagen kan boeken.

1.2 Patiënten portaal

Geef uw patiënten toegang tot alle formulieren en informatie die bij hun behandeling hoort. Zo kunnen ze vooraf rustig thuis alle formulieren invullen en meenemen naar uw praktijk. Ook kunt u op deze manier informatie en instructies voor zowel voorafgaand als na een ingreep overzichtelijk en toegankelijk maken. Dat geeft rust voor zowel de patiënt als voor uw medewerkers.

1.3 Herhaal recept aanvragen

Via de site en op het moment dat het de patiënt uitkomt een herhaal recept aanvragen. De aanvraag gaat per mail naar de juiste arts die kan beslissen of het recept kan worden uitgeschreven. De patiënt kan een bevestiging ontvangen wanneer het recept is doorgestuurd naar de apotheek.

© Medisch Webdesign

Over ons

Medisch Webdesign is een samenwerkingsverband tussen webdesignbureau Multisant en dhr. Schot, communicatiemanager in de gezondheidszorg. Lees meer

Contactgegevens

  • Ludolf de Jonghstraat 41N, 3043 JD Rotterdam
  • 010 795 48 18